Kartal'da seferberlik!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Uruguaylı Nicolas Lodeiro'nun transferi için Botafogo ile masaya oturuyor. Bu arada Biyah-Beyazlılar, yarınki Trabzonspor maçını kazanarak ikinci yarıya moralli girmek istiyor.

Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği Uruguaylı hücuma dönük orta saha oyuncusu Nicolas Lodiero konusunda forma giydiği Botafogo ile anlaşma zemini arıyor.

Lodeiro'nun bonservisinin yarıya yakınını elinde bulunduran fon ile anlaşan siyah beyazlılar, hissenin geriye kalan büyük bölümünü elinde tutan ve transfere sıcak bakmayan Brezilya kulübü ile temasları sürdürüyor.

Brezilya basınında yer alan haberlerde, Lodeiro'nun menajeri Gerardo Cano'nun futbolcusunun Avrupa'da oynamak istediğini belirttiği ve Beşiktaş'ın teklifinin de ilgililerini çektiğini belirttiği açıklamaları yer aldı. Cano, Botafogo iLe görüşerek püzürleri ortadan kaldırmaya çalışacaklarına değindi.

Perşembe akşamı oynanan Botafogo - Madureira maçında forma giyen Nicolas Lodeiro ise şu an Botafogo'da olduğunu ancak futbolda ne olacağının hiçbir zaman belli olmadığını söyledi.

Yönetim Lodeiro için girişimlerini sürdürürken, siyah beyazlı takım Trabzonspor ile yarın oynayacağı maçı kazanarak Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Siyah beyazlıların sabah İstanbul'da yaptığı son çalışmaya sakatlıkları geçen Necip ile Almeida'da da katılırken iki futbolcunun performansları yüzleri güldürdü.

MUHTEMEL 11
Teknik direktör Slaven Biliç'in, Necip'in yarın kendini iyi hissetmesi halinde Trabzonspor karşısında stoperde Franco'nun yerine görev verebileceği öğrenildi. Hırvat teknik adamın Trabzonspor karşısında sahaya, kalede Tolga, savunmanın sağında Atiba, solunda Motta, göbekte Franco, Ersan, önlerinde Veli, onun önünde Fernandes ve Oğuzhan, orta sahanın sağında Holosko, solunda Olcay, ileride Almeida onbirini sürmesi bekleniyor.

Beşiktaş, İstanbul'daki son çalışmasının ardından öğleden sonra uçakla Trabzon'a gitti.