Şenol Güneş stoper mevkisi için Necip Uysal'ı düşünüyor

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gözler kupa maçının ardından lige çevrilirken, hem Torku Konyaspor karşısında alınan mağlubiyet hem de Marcelo'nun gördüğü kırmızı kart moralleri bozdu.
 
Ersan'ın takımdan ayrılması ve Rhodolfo'nun da sakatlıkla sezonu kapatmasının ardından siyah beyazlılar defans hattında sıkıntı yaşıyordu. Son olarak Torku Konyaspor maçında Marcelo'nun kırmızı kart görüp lig maçında cezalı duruma düşmesi teknik direktör Şenol Güneş'in moralini bozdu. 
 
Defans hattında orjinal mevkiisi stoper olan 2 isim kadrosunda bulunan Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir maçında Alexis'in partnerinin kim olacağı merak konusu oldu. O bölgede oynayabilen Necip ve Tosic'in dışında Atiba'nın da oynayabileceği öğrenilirken, tecrübeli çalıştırıcının ilk tercihinin Necip olduğu öğrenildi. 
 
Öte yandan geldiği günden beri özellikle taraftarın performansını merak ettiği kaleci Boyko, Torku Konyaspor ile oynanan kupa maçında ilk defa Beşiktaş'ın kalesini korudu. Yediği gollerde hatalar yapan Boyko'ya Şenol Güneş sahip çıktı ve takım ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şartlarına alıştığında daha da faydalı olabileceğini belirtti. 
 
Ayrıca Beşiktaş'ın dört gözle beklediği Vodafone Arena'nın inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor. Hem takımın hem de taraftarın bir an önce bitmesini istediği Vodafone Arena'da daha önce de açıklandığı gibi sadece maçlar oynanmayacak. 
 
Etkinlikler ve organizasyonların da düzenleneceği statta en ilgi çeken özelliklerden biri de nikah kıyılabilecek olması. Restoranlar yanında Vodafone Arena'da nikah salonu da olacak. 
 
Taraftarın yoğun ilgisini sadece maç günlerinde beklemeyen Beşiktaş yönetimi, yaptığı bu planlamayla stadın futbol dışında farklı büyük organizasyonlara ev sahipliğini hedefliyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri