Kartal'da keyifler bozuk!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Asteras Tripolis karşısında 88. dakikada yenilen golle Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadeleye beraberlikle başlamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Asteras Tripolis karşısında yakaladığı avantajı koruyamayan Siyah Beyazlı takım Bursaspor maçının hazırlıklarına sabah yaptığı çalışma ile ara vermeden başlarken, teknik direktör Slaven Biliç futbolcularına hatalarını anlatıp uyarılarda bulundu.

Biliç, Yunan takımı karşısında girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyen futbolcularına tepki gösterdi. Hırvat teknik adam, "bir çok şeyi çok iyi yaptınız ancak gol atamıyorsunuz. pozisyona giriyorsunuz, ama top filelerle buluşmuyor. Vuruşlarda daha dikkatli olmalısınız" dedi

Özellikle maçın son bölümünde futbolcularının oyun disiplininden kopmasını da eleştiren Biliç, yapılan basit hatalar nedeniyle zor anlar yaşadıklarına değindi. Biliç, "Son 20 dakikada oyundan düşüyor, disiplinden uzaklaşıyorsunuz. Sizden 90 dakika maça konsantre olmanızı istiyorum" diye konuştu.  Hırvat teknik adam, sahada kimin ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini tek tek anlattı.
 
Bu arada Asteras Tripolis maçında sakatlanan Mustafa Pektemek'ten gelen haber de keyifleri kaçırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısının son çeyreğine girilirken sol üst adalesine darbe alarak sakatlanan Mustafa'nın kontrolleri yapıldı. adalesinde ciddi ezilme ve kanama olduğu tespit edilen genç futbolcunun tedavisine hemen başlanırken, pazartesi günü Bursaspor karşısında forma giyme ihtimalinin olmadığı öğrenildi. Mustafa'nın eskişehirspor ile oynanacak spor toto süper lig'in 4. hafta mücadelesine yetiştirilmesi için uğraş verildiği belirtildi.

Sakatlığı olan ve Asteras Tripolis maçında oynayamayan Ersan Gülüm'den ise iyi haber geldi. Yarın topla çalışmalara başlayabileceği belirtilen Ersan'ın kısa süre içinde takım çalışmalarına katılabilecek duruma geleceği öğrenildi.