Kartal'a 3'ü 1 arada!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, transfer sezonunun son günlerine girilirken, üç mevki de kadrosunu yeni isimler katma arayışına girdi. 
 
Siyah beyazlı kulüp, Lucas Leiva konusundaki girişimlerin olumsuz sonuçlanması üzerine, orta sahaya yapılacak zorunlu transfer için alternatif isimler üzerinde çalışmaları sürdürüyor. kulübün dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, yurt dışında listedeki isimlerle görüşüyor. 
 
Siyah beyazlılar Eskişehirspor'da forma giyen Raheem Lawal için de yeniden nabız yokluyor. Ancak Lawal'ın transferinde takasta düşünülen Ömer Şişmanoğlu, 1 yıllığına Torku Konyaspor'a kiralandı. Böylece Lawal transferinde gündemdeki takas ihtimali de azaldı. 
 
Kaleci Cenk Gönen'in mutlu olmaması ve Galatasaray ile görüşmesiyle kaleci transferini de gündemine alan siyah beyazlılar, Manchester United'da forma giyen Victor Valdes ile dirsek temasını sürdürüyor. Prensipte evet diyen Valdes için Cenk konusundaki gelişmelere göre hareket edilecek. 
 
Valdes'in Beşiktaş ile anlaştığını belirten İngiltere'nin the telegraph gazetesi de, İspanyol kalecinin bonservis ücreti ödenmeden hafta sonuna kadar siyah beyazlı kulübe transfer olacağını yazdı. 
 
Gazete, "Valdes, kişisel şartlarda Beşiktaş ile anlaştı ve 48 saat içinde İstanbul'a uçması bekleniyor" ifadelerine yer verdi. Haberde, manchester United ile ocak ayında 18 aylık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki file bekçisinin teknik direktör Lous van Gaal, kendisini 11'de düşünmemesi nedeniyle ayrılmak istediğini belirtti. 
 
Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, savunmaya da transfer istedi. Tecrübeli teknik adamın, Marsilya'da oynayan genç Brezilyalı Doria'ya sıcak baktığı öğrenildi. Siyah beyazlıların, 21 yaşındaki futbolcuyu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmayı planlıyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer