Kartal bombayı patlattı!

Video yükleniyor...

Demba Ba'nın Shanghai Shenhua takımına transferinin ardından dünya çapında bir forvet arayan Beşiktaş, Alman Mario Gomez ile prensipte anlaşmasına vardı.

N'Doye transferinden vazgeçerek, ses getirecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin, Fiorentina'da forma giyen Mario Gomez'e önümüzdeki günlerde imza attırması bekleniyor. 

Siyah beyazlılar, transferin gerçekleşmesi halinde Alman oyuncuya yıllık 5.5 milyon euro ödeyecek.

Sol açık konusunda Ricardo Quaresma ismi üzerinde durulurken, prensipte anlaşma sağlanan Macar sol açık Balazs Dzsudzsak da değerlendiriliyor. 

Siyah beyazlı takımda Ron Vlaar, Rhodolfo isimlerinin de gündeme geldiği stoper transferinde ise el sıkışılan Douglas Silva'nın bonservisini satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralık olarak forma giymeye yakın olduğu öğrenildi. 
   
Almanya'nın Marienfeld kasabasındaki 1. kamp dönemini 16 temmuz'da tamamlayacak Beşiktaş, 20 temmuz 4 ağustos arasında avusturya'da yapacağı 2. kamp etabının yerini değiştirdi. stegersbach'daki otelin antrenman sahasının çimleri virüs yüzünden bozulunca, yeni kamp yeri olarak 20 kilometre uzaklıktaki Bad Waltersdorf belirlendi. 
 
Siyah beyazlılar yeni sezon hazırlıkları döneminde 6 özel karşılaşma oynayacak ve teknik direktör Şenol Güneş takımın artı ve eksilerini değerlendirip, gönderilecek futbolcuları netleştirecek. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer