Kartal Adebayor'u bitirdi

Video yükleniyor...

Beşiktaş, bir süredir gündemindeki Togolu golcü Adebayor ile el sıkıştı ama transferi beklemeye aldı. Bu arada siyah-beyazlıların Kolombiyalı golcü Zapata ile ilgilendiği de iddia edildi.

Beşiktaş'ta futbol takımı Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yöneticiler de transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siyah beyazlıların bir süredir gündemlerinde olan Emmanuel Adebayor'un menajeriyle yapılan görüşme olumlu sonuçlandı.

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham forması giyen Togolu golcü ile siyah beyazlı takıma transferi konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Ancak Adebayor'un transferi konusundaki son hamle Hugo Almeida nedeniyle beklemeye alındı.

Siyah beyazlı yönetim, gözden çıkardığı ve Almanya'nın Hamburg takımının da talip olduğu Almeida'nın takımdan ayrılması halinde Adebayor konusunda son hamlesini yaparak transferi sonuçlandıracak.

Bu arada Beşiktaş'ın Pedro Franco'nun ardından yeni bir Kolombiyalıyı daha gündemine aldığı belirtildi. Siyah beyazlıların Arjantin'in Estudiantes takımında forma giyen 22 yaşındaki golcü Duvan Zapata'yı kadrosuna katmak için uğraş verdiği iddia edildi.

Ajantin'in Clarin gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş'ın Zapata için 6 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu belirtildi. Estudiantes yetkililerin transfere sıcak baktığı, Zapata'nın yerine alınacak isimler için çalışmalara başladığı ifade edildi.