Karadeniz'de şampiyonluk sesleri...

Video yükleniyor...

Teknik Direktör Ersun Yanal göreve başladıktan 10 gün sonra çıktığı ilk resmi maçında Galatasaray'ı üç sıfırla geçmesi Trabzonspor'da büyük sevinç yarattı.

Ersun Yanal'ın takıma oynattığı hücum futboluna övgüler dizen camiada, "Şampiyonluk" dile getirilmeye başlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Galatasaray'ı yenerek 945 gün sonra 3 büyükler  karşısında galibiyet hasretine son veren Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile lige adeta yeniden başladı.

Ligin 9 haftasında 2 galibiyet, 6 beraberlik ve bir mağlubiyet ile 12 puan toplayan Trabzonspor, lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde haftaya 10'uncu sırada girmişti.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından göreve gelen Ersun Yanal ile bu hafta deplasmanda Galatasaray'ı mağlup eden bordo-mavili ekip, 3 puanın yanında moral ve güven de kazanmış oldu.

Bu arada  26 Mayıs 2013'te seçilen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dönemindeki yönetim kurulu da üç büyükler ile oynadığı 8 maçta teknik direktör Yanal ile ilk galibiyetini aldı.

Hacıosmanoğlu yönetimi döneminde 'üç büyükler' ile daha önce 7 kez karşılaşan bordo-mavililer, bu maçlarda 4 mağlubiyet, 3 beraberlik almıştı.

Öte yandan  Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor'un, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı ile 27 Kasım Perşembe günü oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius yönetecek. Jan-Peter Aravirta  ve Mikko Alakare yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Jukka Honkanen, ilave yardımcı hakemleri ise Antti Munukka ve Dennis Antamo olacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor