Karabük'te Rumen havası!

Karabük'te Rumen havası!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un, Romanya Milli Takımı oyuncusu Marius Valerica Gaman ile protokol imzaladığı, Rumen teknik adam Cosmin Marius Contra ile de prensipte anlaştığı bildirildi.

Kulübün futbol şube sorumlusu Tolga Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına hız verdiklerini ve bir süredir Romanya'da görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

Transfer konusunda çok titiz davrandıklarını anlatan Gül, "Romanya Milli Takımı oyuncusu Gaman ile protokol imzaladık. Rumen teknik adam Contra ile de prensipte anlaştık. Birkaç gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayacak. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransa'da bulunan Gaman ile ön protokol imzalandı. Şampiyona sonunda sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Bir sorun çıkmazsa her ikisi de bu sezon bizimle olacak. Faydalı olacaklarına inanıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun." diye konuştu.

Politehnica Timişoara, Dinamo Bükreş, Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich Albion, FCU Politehnica Timişoara ve Getafe'de futbol oynadıktan sonra Politehnica Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploiești ve son olarak geçen sezon Getafe'de teknik direktörük yapan 40 yaşındaki Cosmin Marius Contra, 54 defa Romanya Milli Takım formasını giydi.

Universitatea Craiova, Dinamo Bükreş ve son olarak geçen sezon Astra Giurgiu'da forma giyen defans oyuncusu Gaman, Romanya Milli Takımı'yla 13 maça çıktı, 1 gol kaydetti.