Kafasındaki kadro şekilleniyor!

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarının Topuk yaylası Tesisleri'nde gerçekleştiren Fenerbahçe kampın son gününde İran temsilcisi Sepahan'ı 1-0 yenerken, yeni transfer Diego Ribas, sergilediği performansla göz doldurdu.

Teknik direktör Ersun Yanal, mücadelenin ikinci yarısında genç futbolculara yer verirken, Semih, Muhammet Savaş sarı lacivertli takımda ilk kez forma şansı buldular.

Hazırlıklarının kamp etabının ilki tamamlanırken, Ersun yanal'in kadro yapısı da şekillenmeye başladı.

Ersun Yanal, Cristian baroni ve Samuel holman'i maç kadrosuna almadı ve bu iki oyuncunun takımdan ayrılması kesinleşti.. yönetim bu futbolcular hakkında gelecek tekliflkeri bekliyor.. Holmen'e 4  süper lig takımı talip ancak şu an için teklifler beklenen düzeye çıkmadı.

Baroni'nin ise yıllık maliyeti Holmen'e göre daha yüksek. o yüzden Brezilyalı futbolcuya henüz gelen resmi bir teklif yok. Baroni'nin ülkesine dönmesi söz konusu olabilir ama o Türkiye'de kalmak istiyor.

Topuk yaylası kampı sonrası 3 günlük izine çıkan sarı lacivertliler, 30 temmuz çarşama günü saat 11. 00'de samandra can bartu tesisleri'nde başlayacak.  o antrenmandan sonra Sarı Lacivertli futbolcular shaffield'e hareket edilecek. Sarı lacivertliler 5 hazırlık maçı daha oynayacak. bu arada Fenerbahçe'nin, beşiktaş ve chelsea nin katılacağı turnuva programı belli oldu. 8 ağustos'ta saat 20, 21 ve 22de takımlar 45'er dakikalık maçlar oynayacak. Seryirciler de hep birlikte oturacak

Bu arada Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, bayram nedeniyle bir mesaj yayınladı ve "Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; Ülkemize ve Fenerbahçe Ailesine sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı..