Kâbus sona erdi!

Kâbus sona erdi!
Kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırılan Carlos Tevez'in babası serbest bırakıldı. Segundo Tevez'e fiziksel zarar verilmediği bildirildi.

Tevez ailesinin avukatı Tevez'in babasının iyi durumda olduğunu söylerken, rehin alan kişilere ne kadar fidye ödendiği konusunda açıklama yapmadı.

Arjantin televizyon kanalı C5N ise, baba tevez'in serbest bırakılması için 400 bin dolar ödendiğini duyurdu. Polis ise fidye ödendiği konusunda açıklama yapmadı. Juventus, olayın ortaya çıkmasının ardından Tevez'e izin verdiğklerini ve istediği zaman takıma dönebileceğini açıklamasına karşın, babasının serbest bırakılması üzerine yıldız oyuncu Arjantin'e gitmedi. Arjaüntinli politikacılar Danial Scioli ve Mauricio Macri'nin baba Tevez'in serbest bırakılması için devreye girdiği ve oyuncunun bu ikiliye teşekkür ettiği ifade edildi.

Güney Amerika'da futbolcuların aileleri şiddete karşı genelde dokunulmaz olsalar da, zaman zaman oyuncuların yakınları kaçırılıyor. Brezilyalı golcü Hulk'un kızkardeşi 2012'de bir başka Brezilyalı golcü Robinho'nun annesi ise 2005'te kaçırılmıştı.

(Ligtv.com.tr)