Juan Mata'dan geleceği hakkında çok kritik açıklamalar!

Video yükleniyor...

Bir dönem Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve son olarak Japonya ekibi Vissel Kobe'de forma giydikten sonra takımdan ayrılan Juan Mata, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

AS'a bir röportaj veren Mata, "Henüz futbolu bırakmadım. Emekli olmayı da düşünmüyorum. Londra'da bireysel antrenmanlarıma devam ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Japonya'da yaşadıklarından da bahseden Mata, "Vissel Kobe benim için eşsiz bir deneyimdi. Hem kültürel, hem de sportif açıdan her şey çok farklıydı. Şampiyon olduk ve bu hikayemin sonu için harikaydı. Şimdi ise nerede futbol oynamaya devam edeceğimin kararını vereceğim. Futbol aracılığıyla farklı kültürleri deneyimlemeyi seviyorum. Bir yandan da şampiyonluklar yaşamaya devam etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

"Bilmiyorum"


Suudi Arabistan'da futbol oynama konusundaki fikirleri sorulan Mata, "Bilmiyorum. Sadece var olan seçenekleri görmek ve onların arasından rekabet, ailem ve ülke açısından bir değerlendirme yapmak istiyorum." dedi. 

Mata, İngiltere'ye geri dönme ihtimali hakkında ise, "Sadece Londra'da evim olduğu için antrenmanlarımı İngiltere'de yapıyorum. Burada beni iyi şekilde hazırlayabilecek pek çok insan tanıyorum. Dürüst olmak gerekirse İngiltere'de ilgimi çekecek bir teklif olacağını sanmıyorum." sözlerini kullandı. 

Galatasaray forması ile 18 maça çıkan Mata, 3 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı. İspanyol yıldız, sarı kırmızılı forma ile Trendyol Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN