Jose Mourinho'dan itiraf!

Video yükleniyor...




Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho itirafta bulundu. Yarın Galatasaray'la karşılaşacak İspanyol devinin teknik patronu, ilk maçtaki Burak Yılmaz'ın pozisyonunun penaltı olduğunu söyledi.

Maçın zor bir maç olmasını beklediklerini söyleyerek sözlerine başlayan Mourinho, "Galatasaray iyi ve kazanma kültürüne sahip iyi bir takım. İyi antrenörleri, oyuncuları ve onlara harika destek veren taraftarı var. Ama onlar da zor bir maç olacağını biliyor. Amacımız maçı 2-0 veya 2-1 kaybetmek değil, maçı kazanmak" dedi.

Çeyrek finalde Galatasaray'la karşılaşacaklarını öğrendiklerinde araştırma yaptıklarını vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, "Bayern Münih veya başka takımların çıkması bekleniyordu. Ama Galatasaray çıktı ve ben geldim onları Kayseri'de izledim. İlk maçta Galatasaray'a büyük saygı duyduk ve 3-0 kazandık. İlk 10 dakikada golü bulduk, bu işimizi daha da kolaylaştırdı. 2. maçta da rakibimize saygı duyarak oynayacağız ve bu maça önem veriyoruz. Yarı finale gitmek istiyoruz; ama bunu da yaparken maçı da kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk maçta Sneijder, Drogba ve Hamit'e karşı oynamanın güzel bir duygu olduğunu kaydeden Mourinho şöyle devam etti, " Onlar benim oyuncularımdı aynı zamanda arkadaşlarımdı. Muslera ve Felipe Melo'yu italya'dan, Eboue'yi İngiltere'den
Fatih'i yıllardan bu yana tanıyorum. Onları tekrar görmekten mutlu oldum. Ancak maç sırasında bunu unutmanız lazım. Herkes kazanmak istiyor. Futbolun doğası bu. Maçtan sonra tekrar arkadaş olursunuz."

"BURAK'IN POZİSYONU PENALTIYDI"
İlk 90 dakikadan sonra maçla ilgili Fatih terim ve bazı yöneticilerin hakem aleyhine açıklamalarını da yorumlayan Mourinho itirafta bulunarak, "Bence hakem iyi bir performans gösterdi. Tabi hataları vıardı. Burak'ın pozisyonu penaltıydı. Genel olarak Fatih'i anlıyorum; ama futbol bu. Tüm maça baktığımızda hakemin iyi olduğunu söyleyebilirim" diye sözlerini bitirdi.

(ligtv.com.tr)