Joachim Löw hocalığa geri dönüyor! Yeni takımı ise...

Joachim Löw hocalığa geri dönüyor! Yeni takımı ise...
Eski Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw flaş bir takımla hocalığa geri dönüyor.

Almanya basınında Bild'in haberine göre, 2022 Dünya Kupası'nda istenen başarının yakalanamamasının ardından teknik direktörü Tite ile yollarını ayıran Brezilya'da gündeme Joachim Löw geldi.

Haziran 2021'de Almanya Milli Takımı'nda ayrılan ve tekrardan uluslararası bir takım yönetmeye sıcak bakan Löw, Tite'den boşalan teknik direktörlük koltuğunun da en büyük adayı konumunda.

"Çekici bir görev varsa hazırım"

2014'te Almanya ile Dünya Kupası'nı kazanan ve o süreçte yarı finalde Brezilya'yı 7-1 gibi tarihi bir skorla mağlup eden takımın da başında olan Löw, Kicker dergisini verdiği röportajda futbola dönüşü için şu sözleri söylemişti: 

"Tekrar futbolda bir görev üstlenme niyetim var. Bu spordaki eğlence çok fazla. Şimdi futbol izlediğimde yeniden motive olmuş hissediyorum, birkaç aydır durum böyle değildi. Eğer bir görevin bana çekici geldiğini hissedersem, hazırım ve tekrar saldırırım."

Daha önce Türkiye'de Fenerbahçe ve Adanaspor'u da çalıştıran teknik direktör Löw, daha sonra Almanya Milli Takımı kariyerine başlamış ve 15 yıl takımın başında başarıdan başarıya koşmuştu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler