İşte Ozan Tufan'ın bonservis bedeli

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda İstanbul Başakşehir ve Trabzonspor ile Avrupa ligi adına son ana kadar yarışan ancak Avrupa ligi biletini rakiplerine kaptıran Bursaspor yönetimi, önümüzdeki sezon hedeflerine ulaşmak adına güçlü bir kadro kurma çalışma çalışmalarını sürdürürken, yıldız futbolcuları hem Süper Lig hem de Avrupa takımlarının gözdesi haline geldi.

2014-2015 sezonunda takımın ligi 6. Sırada bitirmesinde büyük rol oynayan, Serdar Aziz, Volkan Şen, Fernandao, Enes Ünal, Ozan Tufan gibi futbolcular Avrupa kulüplerinin radarına takılırken bu isimlere son olarak Cedric Bakambu'nun da eklenmesi, Bursaspor yönetimini transferin son gününe kadar düşündürecek gibi gözüküyor.

Geride bıraktığımız sezonda  Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bulduğu 20 golle Fernandao'nun ardından takımın en golcü ikinci futbolcusu pozisyonunda bulunan bakambu'nun, Serie A temsilcisi Lazio'nun gündemine girdiği belirtiliyor. Yeşil Beyaz'lı kulübün Bakambu için belirlediği 9 milyon EURO'luk bonservis ücretinde indirime gitmesi halinda transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fernandao'nun olağanüstü performansı sebebiyle takımda kendine yer bulamayan Enes Ünal ise Avrupa kulüplerinin gündeminden düşmüyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek genç oyuncuya, La Liga ve Serie A'dan teklifler geldiği ve son olarak Premier Lig devi Manchester City'nin genç yıldızı transfer etmek için düğmeye bastığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonu damgasını vuran isimlerden biri olan Ozan Tufan'ın ise son taliplisinin Arda Turan'lı Atletico Madrid olduğu öğrenildi.  Bursaspor yönetiminin genç yıldızına gelen tekliflerin giderek artmasından ötürü oyuncunun transferinde indirime gitmeyeceği ve 20 yaşındaki futbolcunun 10 milyon euro'nun altında bir rakama takımdan ayrılmayacağı öğrenildi.