İşte Fırtına'nın yeni hedefi

Video yükleniyor...

Yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, Milan'dan kadrosuna kattığı Kevın Constnant'a rötarlı da olsa kavuştu. Perşembe günü İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçen Constant'ın aynı akşam Trabzon'a geçmesi planlanmıştı. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçuşlar iptal edilince, Gineli futbolcu geceyi istanbul'da geçirip sabah Trabzon'a geçti.
 
Trabzonspor'da transfer hareketliliği de sürüyor. Savunma ve forvet transferi çalışmalarını sürdüren yönetim, Lille'in savunma oyuncusu Marco Basa ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Bunun üzerine Kolo Toure ile yeniden temasa geçen yönetimin, bu oyuncunun transferinde ise olumlu gelişmeler yaşadığı öğrenildi.
 
Öte yandan Oscar Cardozo'nun ardından yeni bir santrafor için de çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer, uzun süredir temaslarda bulunulan Islam Slimani ile görüşmelere devam ediyor.
 
2 günlük iznin ardından ilk çalışmasını gerçekleştiren Trabzonspor'da 7 oyuncu Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in raporu doğrultusunda kadroya alınmazken Boşnak Teknik Adamın 23 kişiyle sezona gireceğini söylediği ve önümüzdeki hafta 5 oyuncuyla daha yolların ayırılması bekleniyor. Avrupa Ligi playoff turunda mücadele edecek Trabzonspor, 11 Ağustos Pazartesi günü UEFA'ya oyuncu listesini verecek.
 
Trabzonspor'a imza atıktan sonra aldığı kararlar ve yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Vahid Halilhodziç, Oscar Cardozo için yapılması planlanan imza törenini de istemedi. Tecrübeli Teknik Adam, daha uygun bir zamanda tüm transferler için toplu imza töreni yapılabileceğini dile getirdi.
 
Öte yandan Trabzonspor yönetimi yaptığı transferler ardından kombine fiyatlarında da indirime gitti. Kombinelere yapılan indirim sonrası ilginin arttığı öğrenildi.