İşte Bilic'in G.Antep 11'i!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, 10 Mayıs pazar günü Gaziantepspor ile Ankara'da oynayacağı Spor Toto Süper lig'deki 30. hafta mücadelesinin hazırlıklarına iznin ardından yeniden başladı.

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Biliç, Gaziantepspor'in analizlerini siyah beyazlı futbolcularla paylaşırken, rakip konusunda uyarılarda bulundu.

Necip Uysal ile Serdar Kurtuluş'un cezalarının bitmesi Hırvat teknik adamı rahatlattı. Serdar'ı sağ bekte oynatarak bu mevkiide görev vereceği isim ve orta sahada oynatacağı futbolcular konusunda rahatlayan Hırvat teknik adam, sahaya süreceği onbiri şekillendirmeye başladı.

Perşembe gününden itibaren taktik provalara geçecek Biliç'in savunmayı Serdar, parmağından ameliyat olan ancak oynayabilecek durumda olacağı belirtilen Sivok ile Ersan ve Motta'dan oluşturmayı planladığı öğrenildi. Bu savunma bloğunun önünde Atiba ile Tolgay'ı değerlendirmek isteyen Biliç'in, sağda Gökhan Töre, solda Olcay veya Sosa'ya şans vermeye hazırlandığı belirtildi. Hırvat teknik adamın ileriyi ikiliyi Mustafa Pektemek ve Demba Ba'dan oluşturması bekleniyor.

Antrenmana, daha önce Almanya'da kendisini ameliyat eden doktorda tedavisini sürdüren Veli Kavlak katılmadı. Jose Sosa ise çalışma sırasında attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti.

Siyah beyazlı takımın çift kale antrenman maçı 3-3 bitince penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonunda kazanan yeşil takım oldu.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş