İstanbul zirvesinden müjde çıktı!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe transferde bombaları bir bir patlamaya devam ediyor. Fernandao, Şener ve Simon Kjaer'in ardından Nani, Abdulaye Ba ile Fabiano'yu da açıklayan Sarı-Lacivertliler, Robin Van Persie için de epey yol aldı. 
 
Manchester United forması giyen Hollandalı golcünün menajeriyle İstanbul'da bir araya gelen Fenerbahçe yönetimi, transferde büyük aşama kaydetti. Hollandalı yıldızın maliyetini biraz daha uygun seviyelere getirmeye uğraşan Sarı-Lacivertliler, prensip anlaşmasına vardı. 
 
Fenerbahçe'nin Türkiye'de imza attırmak için en yoğun uğraş verdiği isim ise Bursaspor'un yıldız ismi Ozan Tufan... Yeşil - Beyazlı kulüp, Ozan Tufan'ı kesin olarak satmak istiyor. Fenerbahçe ise Ozan Tufan için Bursaspor'a teklifini sundu. Bir miktar bonservis bedeli ile Holmen ve Serdar Kesimal'i sunan Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'un yanıtını beklemeye geçti. Bursaspor'un teklife sıcak baktığı ancak bonservis bedelinin biraz daha yükseltilmesi için pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 
 
Fenerbahçe yeni transferlerine Pazar günü kavuşacak. Sarı-Lacivertliler'in resmi olarak duyurduğu, Luiz Nani, Fabiano ve Abdulaye Ba, Pazar günü İstanbul'da olacak. Nani, 18, Fabiano 21:30 ve Abdulaye Ba da 22 sularında İstanbul'a inecek. 3 oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Kampı'na dahil olacak.
 
Son olarak Nani, Fabiano ve Ba'yı transfer eden Fenerbahçe'nin kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 14 oldu. Sarı-Lacivertliler, yeni sezonda uygulanacak yabancı kuralına göre şimdiden üst sınır olan 14'e ulaşmış durumda. Josep de Souza ile prensip anlaşmasına varan Sarı-Lacivertliler'de gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrilecek. Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, yönetime ayrılacak isimlerin listesini verecek. 
 
Öte yandan Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu, tedavi için Topuk Yaylası Kampı'ndan ayrıldı. Golcü oyuncu, bel rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'a gitti. Emenike, MR'ının çekilmesinin ardından kampa geri dönecek. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe