Yakışmadı...

Yakışmadı...
                   FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 
A Milli Takımımız, kader maçında İspanya'ya farklı yenildi. Beklenen oyununudan uzak bir görüntü sergileyen Ay yıldızlılar, turnuvanın favorilerinden İspanya'ya 3-0 mağlup oldu.

Maça istekli ve baskılı başlasak da İspanya'nın alışılmış oyun düzenine kavuşması fazla zaman almadı. 34. dakikada Morata'yı kafa golüyle öne geçen İspanyollar, 2 dakika sonra Nolito'yu da durduramıynca devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıya da iyi başlarken 48'de Morata'yla bir gol daha buldu ve farkı üçe çıkardı. Bu golden sonra demoralize olan Milli Takım, farkı azaltacak pozisyonlar bulamazken karşılaşma da 3-0 sona erdi.

Bu sonuçla 6 puana yükselen İspanya, gruptan çıkmayı garantiledi. A Milli Takımımız ise son maçlar öncesi 0 puanda kaldı.

Milliler, en iyi 3. olabilmek için 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. 

İspanya: 3 - Türkiye: 0

Stat: Nice
Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)

İspanya: De Gea, Juanfran, Pique, Ramos, Alba (Dk. 81 Azpilicueta), Fabregas (Dk. 71 Koke), Busquets, Iniesta, Silva (Dk. 64 Soriano), Nolito, Morata

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Kadir Balta, Caner Erkin, Ozan Tufan, Selçuk İnan (Dk. 71 Yunus Mallı), Oğuzhan Özyakup (Dk. 62 Olcay Şahan), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 46 Nuri Şahin), Arda Turan, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 34 ve 48 Morata, Dk. 37 Nolito (İspanya)

Sarı kartlar: Dk. 1 Ramos (İspanya), Dk. 9 Burak Yılmaz, Dk. 41 Ozan Tufan (Türkiye)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

İngiltere - Galler maç sonucu ve özet

İtalya - İsveç maçı canlı izle