İngilizler duyurdu! İşte Beşiktaş'ın ilgilendiği teknik direktör...

Video yükleniyor...

Teknik direktörü Fernando Santos ile yollarını Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, takımı Jürgen Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders'a emanet etmek istiyor.

İngiliz medyasından The Athletic'te yer alan habere göre, Liverpool'da Jürgen Klopp'un yardımcılığını üstlenen Pepijn Lijnders'a, Beşiktaş'ın ilgi gösterdiği yazıldı.

Liverpool'da Jürgen Klopp'un yardımcılığını yapan Pepijn Lijnders, 2018'den bu yana Klopp'un yanında yer alıyor. Hollandalı çalıştırıcı, sezon sonu İngiliz ekibine veda edecek olan Alman hocanın ardından teknik direktörlük kariyerine adım atmanın planlarını yaptığı aktarıldı.
 
Deneyimli çalıştırıcı Klopp ile birlikte İngiliz devine veda edeceği ve 41 yaşındaki Lijnders'a Beşiktaş'ın da bir ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Farklı kulüplerinde Hollandalı hocayı yakından takip ettiği vurgulanan haberde, siyah beyazlıların ilgi gösteren son kulüp olduğuna vurgu yapıldı.

2015-18 arası Klopp ile çalıştıktan sonra NEC Nijmegen'e yarım sezonluğuna teknik direktör olarak giden ve  2018 yazında  geri dönen Pepijn Lijnders, o günden sonra kesintisiz şekilde Alman teknik adamın yardımcılığını üstlendi. Genç yaşından bu yana antrenörlük yaptığı kaydedilen Lijnders'ın futbol üzerine kitaplar da kaleme aldığı biliniyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN