İngiliz basını: "Ibra Galatasaray'a gidiyor"

Video yükleniyor...

İngilizler Man United ve Milan'ın istediği İbra için "G.Saray'a gidiyor" haberleri yaptı. İtalyanlar ise G.Saray'ın masaya büyük bir sözleşme koyduğunu yazdı!

İbrahimovic'in adının G.Saray'la anılmaya başlamasıyla sosyal medyayı ayağa kaldıran G.Saray taraftarına Avrupa basını da duyarsız kalamadı.

İngiliz ve İtalyan basını Zlatan'ı manşetlerine taşırken, birçok farklı görüş ortaya çıktı. İngiltere'de Daily Express, İbrahimovic ile ilgili gelişmeleri "Manchester United'ın hedefi, Galatasaray'a katılıyor" başlığıyla duyurdu. İtalyan basınına göre ise Galatasaray, İsveçli yıldızı transfer etmek için masaya çok büyük bir sözleşme koydu. İsveç medyası da "G.Saray ile anlaşan İbrahimovic'in 6 Ağustos'da sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" diye haber yapmıştı.

ZLATAN BAHİSLERİ KOPTU GELİYOR!
G.Saray taraftarlarının çok istediği Zlatan Ibrahimovic transferinde bahis siteleri ibreyi Cimbom'a çevirdi. "Zlatan Aslan'a gelir" bahsine 1'e 24 veren yabancı şirketler, birkaç saat içinde bu oran'ı 6'ya kadar indirdi. Transferde favori 2.5'lik oranla eski kulübü Milan olarak gösteriliyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer