İlk hedef Diego

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'nda alınan 2-0'lık Sivasspor galibiyetinin ardından gözler hemen Cumartesi günü oynanacak Karabükspor maçına çevrildi.

Teknik sorumlu Aykut Kocaman, Kardemirçelik Karabükspor karşılaşmasını "artık telafisi olmayan maç" olarak nitelendirirken, sakat oyuncuların durumu da merak konusu oldu. Hollandalı yıldız Dirk Kuyt'un bu maça yetiştirilmesi için yoğun çaba gösterilirken, Sivasspor maçında başına darbe alan ve günü hastanede geçiren Egemen korkmaz'ın bu maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Derbi sonrasında bozulan moraller, kupa galibiyeti ile düzelirken, genç Salih Uçan'ın sergilemiş olduğu performans ise gelecek için teknik kadroyu ümitlendirdi. Cezalı olan Mehmet Topal'ın yokluğunda Aykut Kocaman'ın Sezer - Salih ikilisinden bir tanesine forma vereceği belirlendi. Sezer'in ilk 11'de sahaya çıkması daha büyük bir ihtimal olarak dikkat çekerken genç Salih'in de 18 kişilik kadroda yer alacağı ifade edildi.

Sarı lacivertlilerde, transfer harekatı da haftabaşından itibaren başlayacak. Savunma, orta saha ve forvet bölgelerine birer takviye yapmak için kolları sıvayacak olan yönetimin, bazı oyuncularla temasa geçtiği açıklandı. Orta saha için Diego ismi ön plana çıkarken, Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği liste doğrultusunda çalışmaların yürütüleceği öğrenildi.

Bu arada gelecek oyuncular ile birlikte devre arasında takımdan ayrılacak oyuncuların ismi de haftabaşında kesinlik kazanacak. Kamerunlu forvet Henri Bienvenü için teklif bekleyen sarı lacivertlilerin, bu oyuncuyla kesin olarak yollarını ayıracağı dile getirildi. .