Hurma'dan net transfer açıklaması!

Video yükleniyor...

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Transfer yapmak çok kolay. 5 dakika adamın istediği parayı verirsin alırsın" diyen Hurma, "Ama futbolcunun ederini vermek lazım. Göreve başladığımda bir şey söyledim, bu lafımın arkasındayım. Hiçbir şey yapmasam, aynı takımla oynarım ama kulübe zarar vermem. Eğer bu işin başında bensem, kararım budur." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet edecek oyuncu arayışında olduklarını belirten Hurma, "Elimizde uzun bir oyuncu listesi yok. Belli oyuncuları iyi koşullar oluşması dahilinde kadromuza katabiliriz." ifadelerini kullandı.

Takımda istikrarın sağlanabilmesi için 2-3 aylık bir zamana ihtiyaçları olduğunun altını çizen Hurma, mali açıdan çok parlak durumda bulunmadıklarını ve eldeki oyunculardan iyi teklif gelenleri satarak hem kadroda yer açmak hem de yeni transferler yapmayı amaçladıklarını belirtti.

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda takımdan gönderilmesi planlanan Waris, Yatabare ve Costant'a henüz teklif gelmediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın bu futbolcuları, 3 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlık kampına götürmeyeceği ifade edildi.

Yanal'ın, Waris'in yanı sıra Yatabare ve Costant'ı da Trabzon'da kalacaklar lisbtesine yazması yönetimi de sıkıntıya soktuğu belirtildi. Yöneticilerin, Ersun Yanal'dan 3 yabancı futbolcunun yeni sezon hazırlık kampına götürlmesini isteyeceği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor