Herkes onu konuşuyor, Kartal bonservisini alıyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Avrupa Ligi'nde yola devam edilmesine karşın Eskişehirspor ve Balırkesirspor maçlarında yaşanan kayıpların ardından Süper Lig'de liderlik koltuğundan uzaklaşılmasının üzüntüsü yaşanırken, teknik direktör Slaven Biliç futbolcularını uyardı.

Hırvat teknik adam Medicana Sivasspor ile pazar günü oynayacakları maçtan itibaren Spor Toto Süper Lig'de kayıp yaşamadan ilerlemeleri gerektiğini belirterek, futbolcularından Avrupa Ligi nedeniyle konsantrasyon kayıbı yaşamamalarını istedi.

Futbolcularından ana hedeflerinin Süper Lig olduğunu unutmamalarını isteyen Biliç, "Avrupa Ligi'ndeki başarımızın süper lig'de sizi rehavete sürüklemesine izin vermeyin. Her rakibi ciddiye almak zorundasınız. Rakip kim olursa olsun aynı ciddiyetle hazırlanıp, kazanmak için elinizden geleni yapmalısınız" uyarısı yaptı.

Rakibi önemsememin veya hafife almanın sıkıntılarını Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında yaşadıklarını ifade eden Biliç, "Oyun ciddiyetini kaybettiğiniz maçlarda neler olduğunu hep birlikte gördük. Bundan böyle her maçımız final havasında. Medicana Sivasspor maçından başlayarak galibiyet serisiyle yolumuza devam etmeliyiz" diye konuştu.

Futbolcularından yoğun ve yorucu tempoda her maça daima oynayacakmış gibi hazır olmalarını isteyen Hırvat teknik adam, "Sizlerin hem fizik hem de mental olarak her maça hazır olmanız çok önemli. Hazır olmayan oyuncu bana söylesin, oyunun akışına göre ondan yararlanayım. Ben sahada her anlamıyla hazır oyuncuyu görmek istiyorum" ifadeleri kullandı.

Bu arada son dönemde sergilediği futbolla sol bekte beğeni toplayan Daniel Opare de teknik heyet ve yönetimi harekete geçiriyor. Ara transfer döneminde, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil edilen Ganalı futbolcunun performansı üzerine bonservisinin alınması gündeme geldi. Sol bekte başarılı bir oyun ortaya koyan ancak asıl mevkii sağ bek olan Opare'nin sezon sonuna kadar performansı yakından izleyecek ve karar verilecek.