Hayalinin takımına gitti

Hayalinin takımına gitti
Borussia Dortmund, Freiburg'un milli takım oyuncusu Mathias Ginter'i renklerine bağladı.

Freiburg'un Almanya'nın şampiyon olan 2014 Dünya Kupası kadrosunda da bulunan futbolcusu Mathias Ginter, Borussia Dortmund'la 5 yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki oyuncunun Westfallen ekibiyle sözleşme imzalamaszıyla ilgili konuşan Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, "Mutlu ve bir parça da gururluyuz ki; Borussia Dortmund'a gelmek istediğini dile getiren bir ismi kadromuza kattık.Üç kulvarda oynayacağız ve yeni sezona 4 güçlü defans oyuncusuyla gireceğiz" dedi.

Ginter ise çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, "Her zaman Dortmund taraftarıydım ve şimdi taraftarı olduğum takımın formasını giyme şansı elde ettim. Şimdi Dortmund'un başarısı için çalışacağım. Signal İduna Park harika bir atmosfere sahip ve bu harika takımın bir parçası olacağım" diye konuştu.

Ginter, geçen sezon sakatlıklardan muzdarip olan Borussia Dortmund için ekstra güç olacak. Neven Subotic'in sakatlığı hala sürerken, Mats Hummels de zaman zaman sakatlık nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı. Eski Werder Bremen'li Sokratis Papastathopoulos, Jungen Klopp'un gelecek sezon ki defanstaki dördüncü oyuncusu olacak.

(ligtv.com.tr)