Hasan Ali Fenerbahçe'de

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, transfer listesindeki isimlerden Kayserispor'un sol beki Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna kattı. Lucio için teklif yaptığı belirtilen sarı-lacivertliler; Lucio, Ziegeler ve Yobo konusundaki girişimlerini de sürdürüyor.

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe, Dirk Kuyt ve Salih Uçan'dan sonra Kayserispor'un milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ı da renklerine bağladı. Oyuncunun sarı-lacivertli takımda oynamak için gösterdiği istek ve iki kulüp arasında geçmişe dayalı iyi ilişkilerin bu transferin mutlu sonla bitmesinde önemli rol oynadığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Hasan Ali'ye karşılık Kayserispor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği, ayrıca geçtiğimiz yıl Samsunspor'da forma giyen genç kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı da kiralık olarak 2 yıllığına sarı kırmızılılara vereceği öğrenildi. Kulüpler arasında yapılan prensip anlaşmasına göre Fenerbahçe Ertuğrul'u kullanmak istemediği sürece genç file bekçisi Kayserispor'un formasını giymeye devam edecek.

FENERBAHÇE LUCIO'YA GİTTİ
Hasan Ali Kaldırım'ı renklerine katarak Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın listesi doğrultusunda çalışmalarına hız veren Fenerbahçe yönetiminin, savunmanın göbeğine yapacağı transferler de merakla beklenirken, İtalya'nın önde gelen spor kanalı SKY ITALIA sarı lacivertlilerin Inter'de forma giyen Lucio'ya yıllık  2. 5 milyon Euro teklif ettiğini ileri sürdü.

SKY ITALIA haberinde, 2014 yılına kadar Inter ile sözleşmesi bulunan Lucio için ödenecek bonservis bedeli ile ilgili bilgi vermezken, bu transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağını iddia etti.

EVERTON YOKUŞA SÜRÜYOR
Yobo ve Ziegler konusunda da girişimler sürdürülürken, 2 yıldır kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'ye bu sene bonservisi ile transfer olmak isteyen Joseph Yobo konusunda kulübü Everton'ın tüm girişimlere rağmen indirim yapmayı kabul etmediği ve 3 milyon Euro'dan aşağı bir rakama bu transfere onay vermiyeceklerini resmi olarak sarı lacivertlilere ilettikleri ortaya çıktı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin yapılan son görüşmede 2 milyon Euro'ya kadar çıktı ve oyuncunun 3 yıllık alacaklarını da hesaba katarak transferin maaliyetini daha fazla arttıramayacaklarını Evertonlı Yöneticilere bildirdikleri, ancak İngilizlerin geri adım atmadıkları belirlendi.

Ziegler konusunda da Juventus Kulübü ile görüşen sarı lacivertli yöneticilerin olumlu mesafe kat ettikleri, İsviçreli oyuncunun da orta yol bulunmasın konusunda görüşmelerde önemli rol oynadığı öğrenildi.