Harry Kane'den transfer iddialarına cevap geldi!

Video yükleniyor...

Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'in yıldız golcüsü Harry Kane, hakkında çıkan transfer iddialarını yalanladı.

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda 95 milyon Euro bonservis bedeliyle Tottenham'dan ayrılarak Alman devinin yolunu tutan Kane, geleceğinin Bayern Münih'te olduğunu söyledi.

The Mirror'da yer alan haberde; İngiltere Premier League ekiplerinin süperstarı yakından takip ettiğine ve 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için kıyasıya bir rekabetin sürdüğü iddialarına dikkat çekildi. İngiliz forvet bu iddialara kesin bir dille açıklık getirerek gelecek sezon da Bavyera ekibinde kalacağını açıkladı.

Harry Kane şu sözleri sarf etti:

"Almanya'daki deneyimimden gerçekten keyif alıyorum ve bu kariyerimde yeni bir teşvik oluşturuyor. Yeni bir mücadele, yeni çevre, yeni stadyumlar ve yeni takımlar benim ihtiyaç duyduğum bir adımdı ve bunu başardığım için gerçekten mutluyum. Elbette Premier Lig'in ne kadar büyük olduğunu biliyorum, daha önce de orada uzun yıllar oynamıştım fakat benim geleceğim Bayern Münih'te. Burada dört yıllık bir sözleşmem var, burada olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Umarım burada şampiyonluk sevinci yaşayabilirim."

Kane bu sezon Bayern Münih forması ile 38 maçta süre aldı ve 39 gol, 12 asistlik katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN