Hamzaoğlu'nun beklediği haber geldi!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da sezonun en kritik maçı olarak görülen Trabzonspor deplasmanı öncesinde takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in oynayabilecek duruma gelmesi moralleri yükseltti.
 
Lige verilen arada antrenmanda sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Wesley Sneijder, rahatsızlığını büyük ölçüde atlattı. Sağlık kurulunun verdiği onay doğrultusunda antrenmanlarda test edilen yıldız oyuncu, Trabzonspor maçında sahada olabileceğinin sinyalini verdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımın maestrosundan gelen bu güzel haberle rahat bir nefes aldı. 
 
Sarı - Kırmızılılar'a bir iyi haber de yıldız golcü Burak Yılmaz'dan geldi. A Milli Takımın Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanan ve ardından Kardemir Karabükspor karşısında takımını yalnız bırakan Burak Yılmaz, Trabzonspor deplasmanında yine Hamza Hamzaoğlu'nun en önemli gol silahı olacak. 
 
Manisaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Felipe Melo ise Trabzonspor karşısında riske edilmeyecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Brezilyalı oyuncunun ısrarına rağmen Melo'yu ilk 18'e alacağı ancak maçta görev verip vermeyeceğine 90 dakikanın durumuna göre karar vereceği öğrenildi. 
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sakat oyuncuların durumunun netleşmesiyle kafasındaki 11'i de şekillendirdi. Kaleyi Fernando Muslera'ya teslim edecek olan Hamzaoğlu, savunma kurgusunu Sabri Sarıoğlu, Aurelian Cnedjou, Hakan Balta ve Alex Telles 4'lüsüyle oluşturacak. Orta alanda Selçuk İnan ile Hamit Altıntop ikilisini görevlendirecek olan Hamza Hamzaoğlu'nun orta alanın solunda Yasin Öztekin, sağında ise Olcan ile Bruma arasında tercih yapacak. Sarı - Kırmızılılar Trabzonspor deplasmanında Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz ile gol arayacak. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray