Hamzaoğlu'ndan yönetime: "Bir an önce çözülsün"

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını yaptığı özel maçlarla sürdüren Galatasaray'da inter karşısında oynanan futbol umut verdi. İtalya'nın önemli takımlarından İnter'le karşılaşan sarı kırmızılı takımda gözle görülür değişiklikler yaşanırken, defanstaki sıkıntılar göze battı.

Inter maçına Sabri, Chedjou, Hakan balta ve telles dörtlüsüyle çıkan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzoğlu maçın ilerleyen bölümlerinde yeni transfer Lionel Carole ile Koray Günter ve Tarık Çamdal'a savunmada görev verdi. Uzun süreli kampların futbolcular üzerinde olumlu etki yaptığı gözlenirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu takımının oynadığı futboldan memnun olduğu öğrenildi.

Inter maçı sonrası futbolcularına izin veren Hamza Hamzaoğlu'nun Melo konusunun çözümlenmesi beklediği belirtiliyor. Galatasaray'dan ayrılmakta kararlı görünen Brezilyalı futbolcu için bir kez daha masaya oturması beklenen Galatasaray yönetiminin alternatif bir transfer üzerinde durduğu da bildirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise Melo'nun Galatasaray'a konsantre olamadığını belirterek, yönetimden konunun bir an çözülmesini istediği öğrenildi.

Öte yandan Florya Metin Oktay tesislerinde yaşanan bir kaza sonucu hayatını kaybeden foto muhabirimi Erkan Koyuncu için bir anma programı düzenledi.  Erkan koyuncu için Edirnekapı Mezarlığındaki kabri başında bir tören düzenlendi ve törene ailesiyle çalışma arkadaşları  katıldı. Erkan Koyuncu Türkiye Spor Yazarları Derneği Levent tesislerinde kendisinin çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergiyle de anıldı..

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer