Hamzaoğlu rotayı çizdi: "9'da 9..."

Video yükleniyor...

Galatasaray'da izin devam ederken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncularını 3 günlük tatile göndermeden önce bu sürede çok iyi dinlenerek kalan 9 haftaya konsantre olmalarını istediği belirtildi. 
 
Hamzaoğlu'nun oyuncularına "Şampiyon olmak için çok çalışmalı ve bütün maçları kazanmalıyız. Bunun için iyi dinlenin, kafanızı boşaltın, ailenizle, sevdiklerinizle vakit geçirin. Sonrasında çok zor bir 9 hafta bizleri bekliyor" dediği öğrenildi. 
 
Genç teknik adamın 4. yıldız için hala iplerin kendi ellerinde olduğunun altını çizerek "Kasımpaşa maçının ilk yarısında yaptığımız hataların bedelini ödedik. İkinci yarıda oyunu çevirmesini bildik ama her zaman bunu başaramayabiliriz. İpler hala bizim elimizde. Kimin ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kalan 9 maçımızı kazanırsak şampiyonuz. Tatil dönüşü hepinizden sadece buna konsantre olmanızı ve başka hiç birşey düşünmemenizi istiyorum" şeklinde konuştuğu belirtildi. 
 
Çarşamba akşamından itibaren Karabükspor maçının hazırlıklarına başlayacak Galatasaray'da tedavisini Brezilya'da sürdüren Felipe Melo'nun tedavi sürecinin beklenenden hızlı bir şekilde olumlu yönde sürdüğü ifade edilirken özel fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Melo'nun ay sonunda İstanbul'da olacağı ve çalışmalarına İstanbul'da devam edeceği ifade edildi. 
 
Melo'nun tedavisinin planlanan şekilde devam etmesi halinde Mayıs ayı başında takıma yeniden katılabilecek duruma geleceği, ancak bu süreçte durumunun yakından takip edileceği vurgulandı.