Halilhodzic'ten yakın markaj

Video yükleniyor...

Trabzonspor, sıkıntılı günler yaşıyor.

Yaptığı flaş transferlerle lige şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan bordo-mavililerde, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılması, Trabzon gündemine oturdu.

Henüz üst üste 3 maç kazanamayan Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde daha iyi bir performans sergilerken, Spor Toto Süper Lig'de beklentilere cevap veremedi.

Teknik adam Vahid Halilhodzic'in kadro tercihleri de taraftarlar tarafından eleştirilmeye başlandı. Sakat oyuncuların çokluğundan yakınan ve her fırsatta zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Boşnak teknik adamın, Gaziantepspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar da taraftarların en çok konuştuğu konu oldu.

Gaziantepspor'la 4-4 biten maçın ardından ilk radikal karara imza atılarak 2 oyuncu kadro dışı bırakılırken, bazı isimlerle de görüşmelerin yapılacağı ve bu oyuncuların dikkatinin çekileceği öğrenildi. 1 günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başlayan bordo mavili ekipte morallerin bozuk olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic antrenman öncesi toplantı yaparak herkesten bundan sonra işine çok daha iyi konsantre olmalarını ve herşeyi unutup önlerindeki maçlara motive olmalarını istedi. Halilhodziç, Akhisar Belediyespor maçı sonrası Lokeren ile karşılaşacaklarını, bu iki maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu da vurguladı. Halilhodzic'in antrenman sonrası bazı oyuncuları odasına çağırarak özel görüşme yaptığı öğrenildi.