Güneş neşteri vurdu! Antep'te sürprizler var...

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper lig'de sezona Mersin İdman Yurdu karşısında aldığı farklı skorla başlayıp, ardından Trabzonspor'a yenilerek hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanında galibiyetle moral bulmayı hedefliyor. 
 
Hafta boyunca futbolcularına Trabzonspor maçında yaptıkları hataları anlatan ve uyarılarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, Ricardo Quaresma'nın cezalı olduğu için forma giyemeyeceği maçta sahaya süreceği on birde değişikliğe gidecek. İlk iki haftada zorunlu Dusko Tosic- Ramon Motta değişikliği dışında aynı kadroyu sahaya süren Güneş, bu kez daha farklı bir kadro ile sahaya çıkmanın planlarını yapıyor. 
 
Kalede Tolga Zengin'e görev vermesi beklenen tecrübeli teknik adam, 3 mevkiide değişiklikler yapacak. Sakatlığı geçen ve antrenmanlara başlayan Tosic'i sahaya sürecek Güneş'in savunma hattını Andreas Beck, Rhodolfo ve Ersan Gülüm'den oluşturması bekleniyor. 
 
Tecrübeli teknik adamın, sezona iyi bir başlangıç yapan Oğuzhan Özyakup ile Atiba Hutchinson'u ön liberoda değerlendirmesi, bu ikilinin önünde de Gökhan Töre, Quaresma'nın yokluğunda, sakatlığı geçen Jose Sosa ve Olcay Şahan üçlüsünü değerlendireceği tahmin ediliyor. 
 
Şenol Güneş'in forvetteki tercihi de bu hafta değişecek gibi görünüyor. Kamp döneminde başarılı bir performans sergileyen ve ilk hafta Mersin'de 3 gol atıp, Trabzon maçında suskun kalan Cenk Tosun'un yerini Mario Gomez'e bırakması bekleniyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer