G.Saray taraftarına Sneijder müjdesi! Yönetim harekete geçiyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, lige verilen arada milli takımlara gitmeyen oyuncularıyla günde çift antrenmanla Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, özellikle genç oyuncu Sinan Gümüş ile yakından ilgileniyor. Yeni öncesinde hazırlık kampında sakatlanan ve bir süre takımdan ayrı kalan Sinan Gümüş, tamamen iyileşti. Bu sezon Hamza Hamzaoğlu'nun büyük umut bağladığı isimlerin başında gelen Sinan Gümüş için, Spor Toto Süper Lig ekiplerinin teklifleri de reddedilmişti. Hamza Hamzaoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada genç oyuncuyla bire bir çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdman Yurdu maçı için de kadrosunu düşünüyor. Gelen ve gidenlerin durumuyla yeni bir çehreye bürünmesi beklenen Sarı-Kırmızılı takım, özellikle savunmadaki alternatiflerini bir hayli artırdı.

Denayer takviyesiyle eli güçlenen Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya'nın iyileşmesi ve Hakan Balta'nın formunun zirvesinde olmasıyla en sorunlu bölgesinde yeni formaslarını hazırlıyor.

Telles'in ayrılmasının ardından sol bekte görev yapacak olan Lionel Carole'un kırmızı kart cezası nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında Hakan Balta savunmanın solunda forma giyecek. Chedjou'nun sakatlığı yakından takip edilirken Kamerunlu oyuncunun durumuna göre savunmanın merkezi oluşturulacak. Chedjou'nun iyileşmemesi halinde Denayer ve Semih Kaya, Mersin İdman Yurdu maçında savunmanın ortasında görev alacak.

Öte yandan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile milli aranın ardından masaya oturalacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, yıldız oyuncunun sözleşmesi uzatmak için görüşme gerçekleştirecek. Sneijder'in sözleşmenin 3 yıl daha uzatılması bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray