Grasshoppers - Fenerbahçe: 0-2 (ÖZET)

Video yükleniyor...


Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Grasshoppers'ı İsviçre'de de rahat bir oyunla 2-0 mağlup etti ve adını Avrupa Ligi gruplarına yazdırdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşında İsviçre temsilcisi Grasshoppers'la yaptıkları maçta, Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasının ilk 11'inde 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Zürih kentindeki Letzigrund Stadı'nda yapılan maça Fenerbahçe, Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Stoch, Van Persie ilk 11'i ile çıktı.

İstanbul'daki maçı 3-0 gib net bir skorla kazanan temsilcimiz, İsviçre'de rahat br tempoda maçı götürdü. İlk yarıda rakibine de fırsat vermeyen temsilcimiz, 2. yarıda oyuna ağırlığını koydu ve 77. dakikada Alper'in topunu tamamlayan Fernandao ile öne geçti. ilk maçın yıldızı Stoch, 84. dakikada yine sahne aldı ve farkı ikiye çıkaran isim oldu.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan temsilcimiz adını bir kez daha Avrupa Ligi gruplarına yazdırdı. Fenerbahçe kura çekimine 2. torbadan katılacak.


GRASSHOPPERS - FENERBAHÇE: 0- 2  

STAT: Letzigrund

HAKEMLER: Danny Makkelie, Mario Diks, Hessel Steegstra (Hollanda)

GRASSHOPPERS: Mall, Lüthi, Pnishi, Rhyner, Antonov, Kareem (Dk. 68 Kamberi), Sigurjonsson, Gjorgjev, Andersen (Dk. 81 Harun Alpsoy), Brahimi, Tabakovic

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 73 İsmail Köybaşı), Salih Uçan (Dk. 53 Chahechouhe), Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Stoch, Van Persie (Dk. 68 Fernandao)

GOLLER: Dk. 77 Fernandao, Dk. 84 Stoch (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Dk. 34 Pnishi, Dk. 47 Rhyner (Grasshoppers), Dk. 65 Skrtel (Fenerbahçe)
 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Alanyaspor - Antalyaspor maçı canlı skor


Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı skor


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı izle


Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı izle

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı izle