Gomez - Pektemek şov!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanacak maçın hazırlıkları Milli Takım'da bulunan oyunculardan yoksun sürerken, lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanlarda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. 
 
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman temposunu yükselten tecrübeli teknik adam, özellikle ligin ilk 3 haftasında kadroda kendine fazla yer bulamayan oyunculara sahada neler yapmaları gerektiğini anlatıyor. 
 
Özellikle kanat organizasyonları yaptıran tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına "Rakibinizin yapacağı savunmaya rağmen dikkatli ve bakarak orta yapın, ezbere toplar atmayın" diyerek uyarılarda bulunurken, çalışmayı da sık sık yarıda kesti. 
 
Milli Takımlara toplamda 8 oyuncu veren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren bir konu da Milli mesaiden dönecek oyuncuların form ve sakatlık durumları. Özellikle hücum hattında Beşiktaş'ın kazandığı maçlarda başarılı performans sergileyen Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Gökhan Töre'nin durumlarını yakından takip eden Güneş, olası bir sakatlık durumu için, Gomez ve Kerim Frei'a "hazır ol" talimatı verdi. Tecrübeli teknik adam, 19 yaş altı ve A-2 takımı karması ile A takımın yaptığı antrenman maçında özellikle Gomez, Kerim Frei üzerinde durdu. A takımın 5-0 kazandığı maçta Gomez ve Mustafa Pektemek 2'şer gol atarken, fileleri sarsan diğer isim Jose Sosa oldu. 
 
Cumartesi günü Gebze Stadı'nda saat 17'de Torku Konyaspor ile daha ciddi bir hazırlık maçı yapacak olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş, oyuncuların durumunu görüp Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde son kararını verecek. Milli Takım'dan dönecek oyuncuların olası bir form düşüklüğü veya sakatlık durumunda ise son durumunlarını gördüğü oyuncuları kadroya dahil edecek.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş