Gökhan Töre imzayı attı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, transferde yeniden harekete geçti. Siyah beyazlılar, uzun süredir gündemindeki Gökhan Töre konusunu çözerek hamlelerine başladı.
 
Beşiktaş, Rubin Kazan'ı 4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığı ikna etti. Siyah beyazlılar, 5 yıllık sözleşme imzaladığı Gökhan'a da 1 milyon 400 bin euro dan başlayan ve her sezon 100 bin euro artacak garanti ücret ve maç başı 10 bin euro ödeyecek. Gökhan böylece 5 yıl sonunda 8 milyon euro garanti ücret alacak.
 
Geçen sezon kiralık oynayan Gökhan'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, iyi bir on numara transferi konusunda listesinin ilk sırasındaki Arjantinli Manual Lanzini konusunda ise hayal kırıklığı yaşadı.
 
Özellikle teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarla istediği 21 yaşındaki Lanzini'nin 6 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira takımına transfer olmasının ardından rota, Kosta Rikalı Bryan Ruiz'e çevrildi.
 
Lanzini için Ruiz'i beklemeye alan siyah beyazlılar, Arjantinli futbolcunun Birleşik Arap Emirlikleri yolunu tutmasının ardından Kosta Rikalı futbolcunun transferini sonuçlandırmak için bugün veya yarın İngiltere'ye gidecek.
 
Yönetici Erdal Torunoğulları, daha önce el sıkılışan Ruiz ve Fulham kulübü ile masaya oturarak transferin detaylarını görüşecek.