Giderken de 'Sow' yapıyor! Tam 15 milyon euro...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe ile Mousssa Sow'un yolları ayrıldı. 
 
Mutsuz olduğunu söyleyerek antrenmanlara katılmayan Senegalli futbolcu Atromitos maçının kadrosundan da çıkarıldı
Musa Sow için istanbul'da bulunan Birleşik Arap emirlikleri kulübü al ain'in yöneticileri Fenerbahçe ile pazarlıklarını sürdürüyor. 
 
Al Ain kulübü yöneticileri Sow için geçtiğimiz hafta yarısı peşin, yarısı daha sonra ödenmek üzere 15 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe yönetimi bu rakamın tek parça olarak ödenmesini istedi. Bunun üzerine Birleşik Arap Emirlikleri kulübünün yöneticileri bu teklifi de kabul etti. 
 
Teklifin kabul edilmesine rağmen Fenerbahçe yönetimi Sow'un isteksiz tavırlarını gerekçe göstererek, sözleşmesinde yer alan 16 milyon euroya serbest kalır maddesinin uygulanmasını istedi.  Al ain yöneticileri Fenerbahçe'nin son isteğini görüşmek için pazarlıklarını sürdürürken Sow için Fenerbahçe sayfasının kapandığı öğrenildi.
 
Fenerbahçe, Sow gibi önemli bir silahını yitirirken, bir süredir pazarlıklarda bulunduğu Feghouli'yi de elinden kaçırdı. Valencia'nın şampiyonlar ligine kalmasının ardından Cezayirli futbolcunun menajeri ile görüşen İspanyol yöneticiler kesenin ağzını açtı. 
 
Valencia Kulübü yönetiminin dün gece yaptığı toplantıda Cezayirli milli futbolcu ile devam etme kararı çıktı. Feghouli'nin menajerini tesislere çağıran yönetim, bu oyuncu için yeni bir teklif getirdi. Teklifte İspanyol kulübünün bu oyuncunun alacağı ücreti yukarıya çektiği belirtiliyor. 
  
Bu gelişmede teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun büyük rol oynadığı vurgulandı. Nuno esprito, basına yaptığı açıklamada Feghoul'nin takımda kalması için yönetimle görüşbirliğine vardığını söylemişti. Cezayirli oyuncunun kendilerinin halen sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlatan Portekizli teknik adam, Şampiyonlar Ligi grup maçlarına kaldıklarını ve Feghouli'ye ihtiyacı olduğunu ifade etti.
 
Transfer için son günler yaşanırken Fenerbahçe yönetimi sağ kanat için arayışlarını sürdürüyor. Birleşik arap emirliklerine giden Musa Sow'un yerine forvet alınıp alınmayacağına ise teknik direktör vitor pereira karar verecek. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer