Gidecek mi, kalacak mı?

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da ortaya çıkan Colman krizi henüz sona ermezken yönetimden gitmek için izin isteyen Arjantinli oyuncuya izin çıkmadı.

Cezası nedeniyle Karabükspor karşısında oynayamayan, Videoton maçının ilk yarısındaki performansı sonrası ikinci yarıda oyundan alınan Colman  teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılmştı.

Disiplinsiz davranışı nedeniyle de geçtiğimiz sezon sonu 100 bin Euro ceza verilen Colman'ın cezayı çok bulduğu ve bu nedenle de Trabzonspor'la ipleri kopardığı gelen haberler arasında. Ayrılma yönündeki talebini yönetime ileten yıldız futbolcunun bu talebi kabul edilmedi.

Bu arada Trabzonspor'da golcü transferinde  son aşamaya geldiği öğrenildi. Halil, Vittek ve Henrique'nin alternatifi olarak gelecek yeni golcünün bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Yurt dışında çalışmalarını sürdüren Genel Menajer Giray Bulak'ın golcü konusunda girişimlerinin tamamlamak üzere olduğu salı ya da çarşamba günü önemli adımlar atılabileceği öğrenildi. Bu golcünün Sparta Prag'ta oynayan Kweuke olduğu ifade edildi.

Öte yandan Gaziantepspor'un ısrarla kadrosuna katma çabasında olduğu Marek Sapara konusunda iki tarafın anlaştığı ve Serdar Kurtuluş-Marek Sapara takasının birkaç gün  içinde gerçekleşeceği öğrenildi.