Gencer'den destek çağrısı

Gencer'den destek çağrısı
PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Orduspor'u 4-1 mağlup etmelerine ilişkin, "Önemli olan bu galibiyet serisini devam ettirebilmek" dedi.

Gencer,  yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda ilgin güçlü ekiplerinden Orduspor ile karşılaştıklarını hatırlatarak, maçı 4-1 gibi net bir skorla kazanmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini vurgulayan Gencer, "Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Önemli olan bu galibiyet serisini devam ettirebilmek" diye konuştu.

Taraftarlara destek çağrısı
Önümüzdeki hafta sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını anlatan Gencer, bu maçı erken derbi olarak gördüğünü dile getirdi.

Gencer, bu karşılaşmayı da kazanarak zorlu fikstürü kayıpsız şekilde sürdürmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, "Takım görevini yerine getiriyor. Artık görev taraftar ve Antalya'da. Herkesin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Passolig kartını ve takım bayrağını alarak stada gelmesi lazım. Antalya artık takıma sahip çıkmalı, statta yalnız bırakmamalıdır" diye konuştu.