Fenerbahçe'den sevgilerle...

Fenerbahçe'den sevgilerle...





undefined

Sarı Kanarya, sevgililer gününde taraftarlarını gole doyurdu. 

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor'u 5-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'la 0-0 berabere kalarak zirveyi Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, böylece Antep'ten lider döndü.

Moussa Sow, oynadığı futbol ve attığı 2 golle maçın yıldızı olurken, F.Bahçe'nin diğer gollerini Emenike, Kuyt ve penaltıdan Emre kaydetti. 

Maça iki takım da yüksek tempoda başlarken, gol perdesi de erken açıldı. Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Emenike, henüz 7. dakikada topu sol köşeden filelerle buluşturdu ve F.Bahçe 1-0 öne geçti.

Golden sonra vites arttıran Gaziantepspor, Muhammet Demir'in önderliğinde beraberlik golü aradı. Ancak ev sahibi ekip, ilk yarıda Fenerbahçe duvarını aşamadı ve devre sarı lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Gaziantepspor olsa da, gecenin formda ismi Sow'un güzel ortasını Kuyt kafayla gole çevirince skor 2-0 oldu.

60. dakikada bu kez Caner'in harika pasında arka direkte topu boş ağlarla buluşturan Sow, güzel futbolunu bir de golle süsledi ve skoru 3-0 yaptı.

68'de bir kez daha sahneye çıkan Sow, kendisinin 2., takımının 4. golünü ağlara gönderdi. 

72'de Alper Potuk yerde kalınca hakem Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Atışın başına geçen Emre Belözoğlu da maçın skorunu ilan etti: 5-0.

Bu sonuçla 46 puana yükselen Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Gaziantepspor ise 27 puanda kaldı.
 
Gaziantepspor: 0 - Fenerbahçe: 5

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Satman

Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa Süme, Chibuke (Dk. 72 Luis Leal), Şenol Can (Dk. 61 Gökhan Süzen), Erdem Şen, Muhammet Demir, Mustafa Durak (Dk. 61 Ferhat Ayaz), Chico, Barış Yardımcı, Vranjes, Vitor 

Fenerbahçe: Mert Günok, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Sow, Ribas (Dk. 46 Selçuk Şahin), Kuyt (Dk. 70 Alper Potuk), Emre Belözoğlu (Dk. 81 Meireles), Bruno Alves, Emenike, Gökhan Gönül, Caner Erkin

Goller: Dk. 7 Emenike, Dk.58 Kuyt, Dk. 60 ve 68 Sow, Dk. 73 Emre Belözoğlu (penaltıdan) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 72 Gökhan Süzen (Gaziantepspor), Dk. 17 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

(Ligtv.com.tr)