Galatasaray'da Sinan Gümüş 11'de, Podolski dönüyor

Video yükleniyor...

Torku Konyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, savunma kurgusu dışında Türk Telekom Arena'da sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. 
 
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki istekli oyunu Torku Konyaspor karşısında da sürdürmek isteyen tecrübeli teknik adam, defans hattında sakat ve cezalı oyuncularının çokluğu nedeniyle savunmanın merkezini oluşturmakta güçlük çekiyor. 
 
Kupadaki Gaziantepspor maçında Sinan Gümüş ile sağ kulvarda gösterdiği performansla sınıfı geçen Martin Linnes'in Torku Konyaspor maçıyla ligde ilk kez 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Savunmanın solunda Olcan Adın'ı görevlendirecek olan Mustafa Denizli, cezalı Hakan Balta ile sakatlıkları nedeniyle hafta içinde antrenmanlarda takımla fazla çalışma imkanı bulamayan Semih Kaya ve Jason Denayer'in durumuyla ilgili karar verecek. 
 
İki oyuncunun maç gününe kadar performanslarını ve durumları gözlemleyecek olan Denizli'nin Denayer ve Semih Kaya'dan birinin hazır hale gelememesi halinde Ryan Donk ya da Koray Günter arasında seçim yaparak Chedjou'nun partneri belirleyecek. 
 
Sarı-Kırmızılılar'a iyi haber ise Alman yıldız Podolski'den geldi. Golcü oyuncunun sakatlığını tamamen atlatıp antrenmanlarda istenilen görüntüde olması Mustafa Denizli'nin elini güçlendirdi. Denizli'nin Podolski'yi 18 kişilik kadroya alacağı maçın durumuna göre de sahaya süreceği gelen haberler arasında. 
 
Son haftaların yükselen performansı Sinan Gümüş, Torku Konyaspor mücadelesinde de ilk 11'deki yerini garanti altına aldı. Torku Konyaspor maçında Sarı-Kırmızılılar'ın en önemli gol silahları yine Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz olacak. 
 
Bu arada Galatasaray Yönetimi, UEFA ile yapacağı finansal-fair play duruşması öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, 8 Şubat Pazartesi günü 'Tek Bilek Tek Yürek' organizasyonu düzenleyecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?