Galatasaray'da hedef 3 maçta 3 galibiyet!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da hedef ilk yarının sonuna kadar oynanacak tüm maçları kazanmak olarak belirlendi. 

Teknik direktör Jan Olde Riekerink, oyuncularıyla yaptığı toplantıda ilk devreyi 3'te 3 ile tamamlamaları gerektiğini kaydetti. 

Haftasonunda Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, ardından Osmanlıspor deplasmanına gidecek ve ilk yarıyı Türk Telekom Arena'da Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapacak. 

3 haftalık bu periyot Galatasaray'ın devre arası transfer döneminin de stratejisinde başrol oynayacak. Yönetim, kalan üç maçtan alınacak sonuca göre Ocak ayındaki takviye çalışmalarını planlayacak. 

Riekerink, Gaziantepspor maçının hazırlıklarında üzerinde durduğu en önemli konu savunmada yapılan bireysel hatalar. Son haftalarda basit hatalar nedeniyle yenilen goller üzerinde duran Hollandalı teknik adam, Gaziantepspor karşısında aynı hataların tekrarlanmamasını istedi. 

Sarı-Kırmızılılar'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Tolga Ciğerci'nin durumu da iyiye gidiyor. Tolga'nın Gaziantepspor maçına kadar hazır hale geleceği ancak maça ilk 11'de başlayıp başlamayacağına henüz karar verilmediği öğrenildi. 

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Selçuk İnan'la birlikte son haftalarda başarılı performans sergileyen Nigel de Jong'u Gaziantepspor maçında da ilk 11'de oynatacağı gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Medipol Başakşehir-Antalyaspor maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe-Beşiktaş maç sonucu ve özeti
Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu ve özeti

Kayserispor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti