Galatasaray'da gözler yönetim kurulu toplantısında

Video yükleniyor...

Galatasaray'da gözler görevinden ayrıldığı iddia edilen Alp Yalman'ın da katılacağı yönetim toplantısına çevrilirken bu toplantıda mali, idari ve teknik konuların değerlendirilmesinin ardından transferde izlenecek rotanın tam olarak netlik kazanacağı belirtildi.

Riekerink'le 1 yıl daha devam kararı alan yönetim eski futbolcularından Ayhan Akman'ı da Hollandalı teknik adamın yardımcısı olarak belirlerken daha önceden hazırlanan transfer planlamasının masaya yatırılacağı ve hafta içinden itibaren transfer için harekete geçileceği öğrenildi.

Transferde önceliği ön libero ve forvete veren sarı kırmızılıların bu mevkilerle ilgili temaslarda bulunmak için İspanya'ya gideceği ve ön liberodaki ilk alternatif olan Matias Kranevitter için kulübü Atletico Madrid'le pazarlık masasına oturacağı ifade edildi.

Copa America Finali'nde Arjantin'in Şili'ye kaybettiği maçta oyuna sonradan giren Kranevitter için İspanyol Kulübü'ne satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapacak olan yönetimin forvet arayışları için de İspanya'da görüşmeler yapacağı ve Temmuz ortasına kadar tranferin bitirilmesinin planladığı vurgulandı.

Serdar Aziz'le stoper açığını kapatan sarı kırmızılılarda teknik direktör Riekerink'in raporu doğrultusunda transferde olmazsa olmaz olarak ön libero ve forvet transferini belirleyen yönetimin bu iki mevkiye mutlaka takviye yapacağı, gidecek ve kalacakların belirlenmesiyle takım kadrosunun netleşmesinin ardından da gerek duyulması halinde 1 veya 2 oyuncu daha alınabileceği öğrenildi.

Mainz'a transferi gündemde olan Rodriguez'in yanısıra Telles'e de Porto'nun talip olduğu, yeniden Türkiye'ye dönmek istemeyen Telles'in bu teklife sıcak baktığı ve Galatasaray'dan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği ifade edildi.

Bu arada  yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan sarı kırmızılılar çalışmalarının yurtdışındaki ilk etabı için 10 Temmuz'da İsviçre'ye gidecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri


İtalya - İspanya maç sonucu ve özeti

İngiltere - İzlanda maç sonucu ve özeti