Galatasaray'da bir yolcu daha

Video yükleniyor...

Galatasaray kulüp direktörü Bülent Tulun'un, İtalya seferi futbol kamuoyunda Burak Yılmaz transferi olarak algılanırken, başkan Ünal Aysal'ın, "Biz transfer yapmaya çalışıyoruz. Futbolcu satmak istemiyoruz" sözleri aydınlatıcı oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadronun şekillenmesi ve UEFA'ya verilecek liste için 10 gün kalması Galatasaray yönetimini harekete geçirdi. Daha önce yaşanan transfer görüşmeleri nedeniyle Lazio kulübü ile sık sık temasa geçen Galatasaray başkanı Ünal Aysal, İtalyan kulübünün iki futbolcu önermesiyle transferde rotasını bu ülkeye çevirdi.

Lazio kulübünün önerdiği ve satış listesinde yer alan 25 yaşındaki Bruno Pereirinha ve Marius Stankevicius ile ilgilenen Galatasaray'da, kulüp direktörü Bülent Tulun pazarlıklarda bulunmak için Roma'ya gitti.

Lazio başkanı Lotito ve Sportif Direktörü Igli Tare ile Roma'da görüşen Tulun da bu iki oyuncu için transfer şartlarını önce başkan Ünal Aysal ve daha sonra da Fatih Terim'e iletti.

Bu iki oyuncu hakkında detaylı analizlere sahip olan Bülent Tulun, tüm bilgileri Terim'e gönderdi. Kanatlara takviye yapılmasını isteyen Fatih Terim, Lazio'nun önerdiği iki isme de sıcak bakmadığını belirtti.

Kulüp direktörü Bülent Tulun'un İtalya'ya gitmesi, Burak Yılmaz'ın Lazio'ya transferi olarak nitelendirilirken, Galatasaray kulübü başkanı Ünal Aysal, "Biz o dosyayı 10 gün önce kapattık. Burak'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok" açıklamasında bulundu.

Galatasaray yönetiminin kanat oyuncusu arayışları sürerken Bruma'dan gelecek haber de bekleniyor.

Portekiz'de avukatları ve menajerleri aracılığı ile Sporting Lizbon kulübüyle pazarlıklar yapan Bruma'nın çıkacak kararı beklediği ve gazetelere, "Artık futbol oynamak istiyorum. Sadece antrenman yapmaktan sıkıldım" açıklamalarında bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'da Elmander'in ardından Riera'nın da ayrılma noktasına geldiği ve İspanyol futbolcunun Villarreal ile görüşmeler yaptığı bildirildi.

Menajeri İspanya'da bulunan Riera'nın kısa süre içinde yeni kulübüne imza atması bekleniyor. Anlaşma gereği Riera'nın yıllık alacağının bir miktarını Galatasaray'ın vereceği belirtiliyor.