Galatasaray'da Arda bilmecesi

Video yükleniyor...

Galatasaray Yöneticisi Cüneyt Tanman, transfer çalışmalarındaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Maxi Pereira'nın gündemlerinde olmadığını belirten Tanman, sağ  bek transferi yapılmayacağını söyledi. Tanman, "Maxi pereira'nın Sabri'den artı nesi var. Yaşı aynı fiziği ve özellikleri benzer. Sabri'nin yerine maxi pereirayı alsak mutlu mu olacak herkes. Sabri bu takımın altyapısından yetişmiş. Takıma önemli katkıları olmuş bir oyuncu. Geçen sezon bilmediği bir nedenle kadrodışı kalmış. Çalışmış, azmetmiş , hocasının gözüne girmiş bir oyuncu" diye konuştu.

Stoper transferi yapacaklarını vurgulayan Tanman, bir de ön libero takviyesi olabileceğini sözlerine ekledi.

Cüneyt Tanman, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in de sözleşmesini uzatacaklarını diye getirdi. Sneijder'in menajeriyle görüştüklerini, Hollandalı oyuncunun kampa gelmesiyle kendisiyle de masaya oturacaklarını ifade etti. Sneijder'in mevcut sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak amacında olduklarının altını çizen Tanman, görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti.

Felipe Melo'yla ilgili son durumu da anlatan Cüneyt Tanman, "Melo'nun 10'unda burada olmasını bekliyoruz. Gelmezse onun sonraki seyri farklı olacak" dedi.

Tanman, Arda Turan'dan yetiştirme bedeli alınıp alınmayacağıyla ilgili olarak da konuştu, Tanman, durumun belirsiz olduğunu kaydederek, "İspanya'da iç transfer olduğu için durum belirsiz" diye konuştu.

Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, Fernando Muslera'nın yedeği için arayışlarını sürdürüyor. Galatasaray Yönetimi geçen sezon kiralanan Sinan Bolat için Porto ile görüşmelerini sürdürüyor. Sinan Bolat'ı bir sezon daha kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun maliyetini uygun seviyelere getirebilmek için pazarlık yapıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Sarı-Kırmızılılar'ın antrenmanları son derece keyifli geçiyor.

Dondurmasına yapılan çift kale maçı Sinan Gümüş'ün golüyle kırmızı takım kazandı...

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray