Galatasaray savunmaya transfer yapacak!

Video yükleniyor...

Galatasaray İstanbul'a getirerek renklerine bağladığı Yeşil Burun Adaları'ndan kanat oyuncusu Garry Rodrigues'i Süper Lig'in ilk haftasında sahaya sürmeyi planlıyor. 

26 yaşındaki kanat oyuncusunu Florya'da hemen antrenmanlara başlatarak hazır hale gelmesini hedefleyen Galatasaray'da, Rodrigues'i Atiker Konyaspor maçında 11'de sahaya sürecek en azından maç kadrosuna alacak. 

Rodrigues ile transfere hız veren Galatasaray kadrosuna iki de stoper eklemek istiyor. Stoperlerden birinin doğrudan oynayacak yabancı bir futbolcu olmasını isteyen sarı kırmızılılar, Brezilyalı Vitor Hugo için 6,5 milyon euro'ya çıkmasına rağmen Palmeiras 8 milyon euro'da diretince sonuç alamadı. Hugo konusunda pazarlıkla vakit kaybetmek istemeyen Galatasaray alternatiflere yöneldi. 

Bu arada sarı kırmızılılar Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık konusunda girişimlerini sürdürüyor. Gençlerbirliği'nin istediği 4 milyon euroluk bonservis bedeline karşın sarı kırmızılılar 2 milyon euroluk teklifte diretiyor. 
    
Galatasaray, Çin kulüplerinin istediği Lukas Podolski konusunda ise en fazla 10 gün bekleyeceğini bildirdi. Podolski'nin gitmesi halinde Türkiye'de transfer kapanmadan yerine transfer imkanı bulmak isteyen Galatasaray, Alman golcü için 7,5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Çin kulüpleri ise Podolski'nin istediği ücreti yüksek buluyor ve pazarlık yapıyor. 

Bu arada Al İttifak ile oynanacak hazırlık maçı için Suudi Arabistan'a giden takım kafilesinde yer almayan Muslera, Sinan, Tolga gibi bazı futbolcular İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor. Sol el serçe parmağında kırık belirlenen Muslera, Atiker Konyaspor maçında özel eldiven ile oynayacak.