Galatasaray Riekerink'e 1 yıllık yeni bir sözleşme önerdi

Video yükleniyor...

Bursaspor'dan Serdar Aziz'i kadrosuna katarak ilk resmi transferini yapan Galatasaray teknik direktör konusunda konusunda da kararını verdi ve Riekerink'e 1 yıllık yeni bir sözleşme önerdi.

Yöneticilerin büyük bir bölümü en baştan beri geçen sezon Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Riekerink'in devam etmesi yönünde görüş bildirdiği belirtilirken yönetim kurulunda alınan kararın ardından Florya'da Hollandalı teknik adamla biraraya gelen yöneticilerin kendisine yeni şartlarla 1 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi.
Riekerink'in kendisine önerilen teklifi kabul ettiği ancak kızının doğum günü nedeniyle ülkesine giden Hollandalı teknik adamla dönüşte sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Geçen sezon Galatasaray'dan 200 bin euro alan Riekerink'e kazanılan Türkiye Kupası nedeniyle de ekstra prim verileceği, gelecek sezon içinse 750 bin euro
kazanacağı ifade edildi.

Teknik direktör konusunu bu şekilde çözüme kavuşturan sarı kırmızılılarda transfer çalışmaları da sürürken yönetimin takımı bir forvet bir de ön liberoyla takviye etmek için temaslarını sürdürdüğü vurgulandı.

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını 10-19 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'de gerçekleştirecek olan Galatasaray'da kamp çalışmalarının ikinci adresi ise Danimarka olacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

Macaristan - Portekiz maç sonucu ve özeti

İzlanda - Avusturya maç sonucu ve özeti