Galatasaray Lassana Diarra transferinde sona yaklaştı!

Video yükleniyor...

Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, yeni transfer Josue'yi zorlu deplasmanda sahaya sürmesi bekleniyor.

Takıma yeni katılmasına rağmen fiziksel olarak hazır görüntü veren Portekizli oyuncunun Riekerink tarafından Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de görevlendirileceği gelen haberler arasında.

Hollandalı teknik adamın Josue'yi Sinan Gümüş'ün yerine sahaya süreceği kaydedildi.

Jan Olde Riekerink'in Kardemir Karabükspor 11'inden düşündüğü bir başka değişiklik ise savunmanın sağı... Martin Linnes'in performansını beğenmeyen Hollandalı teknik adam, Kardemir Karabükspor karşısında sonradan oyuna giren Sabri Sarıoğlu'nu bu bölgede görevlendirecek. Riekerink, bu isimler dışında Kardemir Karabükspor 11'ini bozması beklenmiyor.

Öte yandan Galatasaray Yönetiminin transfer çalışmaları da sürüyor. Marsilya'nın Fransız yıldızı Lassana Diarra için yoğun mesai harcayan Sarı-Kırmızılılar, bu transferde büyük yol kattetti.

Oyuncunun Marsilya'dan önceki kulübü Lokomotiv Moskova ile arasındaki sorunları gidermesini bekleyen Galatasaray, transferdeki umudunu koruyor. Lassana Diarra, UEFA'dan aldığı ve Lokomotiv Moskova ödemesi gereken 10 milyon euro'luk cezayı aşağıya çekmek ve ödeme şartlarını Galatasaray'ın istediği hale getirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Fransız yıldızın menajeri Rus kulübü ikna etmek için görüşmelere devam ediyor. Lokomotiv Moskova'yla bu sorunun giderilmesi halinde Lassana Diarra sarı-kırmızılılar'a imza atacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Alanyaspor - Antalyaspor maç özeti ve sonucu

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı skor

Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı skor


Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı skor