"Formalite bir maç oynadık"

"Formalite bir maç oynadık"
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Formalite bir maç oynadık ve genç arkadaşları görme fırsatımız oldu" dedi.
 
 Karaman, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, grubun son maçında karşılaştıkları Mersin İdmanyurdu ile mücadelesi yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, "Formalite bir maç oynadık ve genç arkadaşlarımızı görme fırsatımız oldu. Keşke statü gereği altyapıda bulunan oyuncuları profesyonel yapmadan oynatma şansı olsaydı da burada en az 8 oyuncu oynatabilseydik. Dolayısıyla artık bu akşamki maçı bekleyip rakibimizin kim olduğuna bakacağız" dedi.
 
Karşılaşmanın oynandığı Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nın eksiklikleri olduğuna değinen Karaman, "Sahayı temizleyen arkadaşlara teşekkür ediyoruz ancak buraların biraz daha güzel yapılması gerekiyor. Burada bir de kömür yakılıyor. Geldik, her yer duman içinde. Buraya iyi oyuncular geliyor ve odalar çok dar. Bu, bizim altyapımızda da böyle, Türkiye'de de aynısı. Standartlarımızı UEFA şekline getirebiliriz" ifadelerini kullandı.