Fırtına'nın 11'i nasıl olacak?

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Avrupa Ligi Play-Off turu maçında yarın akşam oynayacağı Rostov maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanla tamamlayacak.

Sakatlıkları nedeniyle Özer ve Boorceanu, UEFA listesine adı yazılmayan Serdar Gürler ve Constnant ile teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartışarak kadro dışı bırakılan Malouda yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Vahid Halilhodzic'in, nasıl bir 11'le ve oyun anlayışıyla sahada olacaklarını bu akşam yapılacak kampta oyuncularına aktaracağı ifade edildi.

Taktik çalışmalarda savunmayı Aykut, Mustafa, Belkalem ve Musa Nizam'dan kuran Boşnak teknik adamın; orta alanda Medjanı, Bosingwa, Soner, Yusuf ve Sefa'ya görev vermesi bekleniyor. Forvette ise Cardozo forma giyecek.

Hafta boyunca futbolcularına rakibin kaybettiği maçları çok fazla dikkate almamalarını söyleyen Halilhodzic, Rostov'un kendilerinden daha hazır bir takım olduğunu ve buna göre sahada mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Trabzonspor'da bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın hedefindeki isim Kolo Toure. Oyuncuyla bir araya gelen Gürdal'ın transferi bitirme aşamasında olduğu öğrenilirken, forvet arayışlarında ise Yunan futbolcu Mitroglou ile görüşmeler Halilhodziç'in isteği doğrultusunda donduruldu.