Fırtına'da Van der Vaart sesleri!

Video yükleniyor...

Trabzonspor yönetimi, iki oyuncu daha alarak transferi kapatmayı planlıyor.

Bu hafta içerisinde önce florent Malouda ve Gustavo Colman'ın sözleşmelerini feshederek yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Bordo-Mavililerin, ardından iki futbolcuyu daha renklerine katarak transfere son noktayı koyacak.

Kostas Mitroglou ısrarı devam eden Trabzonspor yönetiminin Fulham'a son olarak yaklaşık 2 milyon euro'luk bir kiralama teklifi yaptığı ve İngiliz kulübünden haber beklediği ifade edildi.

Bordo-Mavililerin Mevlüt Erdinç için de görüşmelerini sürdürdüğü ve Mitroglou'dan gelecek habere göre bu transferin netlik kazanacağı belirtildi.

Trabzonspor, bordo mavili kulübe gelmek isteyen Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael Van der Vaart'ın transferi için ise beklemeye geçildi.

Trabzonspor'a, "Gelmeye hazırım" mesajını yollayan Van der Vaart'a teknik direktör Vahid Halilhodziç'in yaşı nedeniyle sıcak bakmadığı öğrenilirken, transfer dosyasının tam olarak kapanmadığı da belirtildi.

Öte yandan Avusturya kampından sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yönetime sunduğu raporda istemediğini belirttiği Turgut Doğan Şahin'in durumu belirsizliğini koruyor.

Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Turgut'un kulüp arayışlarına devam ettiği ancak bordo mavili kulübün bedelsiz olarak transfer ettiği oyuncuyu bonservis bedeli almadan bırakmak istemediği öğrenildi.